Iccount is professioneel en betaalbaar!
Veel ondernemers zien op tegen het bijhouden van hun administratie en het doen van belastingaangiften. Wij zien het als onze belangrijkste taak om ondernemers hierin te ontzorgen, zodat zij tijd krijgen om te kunnen doen waar zij goed in zijn, ondernemen! Met verstand van zaken verzorgen wij uw volledige administratie tegen een betaalbare vaste prijs.

Rita Kosman
Sinds 1994 ben ik werkzaam als financieel manager/controller in het bedrijfsleven. Bij Iccount richt ik me volledig op kleine ondernemingen, zzp’ers en freelancers. Ik vind het belangrijk dat financiële informatie voor u vertaald wordt naar begrijpelijke taal en dat u zich niet hoeft te verdiepen in allerlei fiscale regels. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Ik blijf graag met u in contact om u met raad en daad bij te staan bij al uw financiële vragen.

Davey Lamers
In 2014 ben ik begonnen bij Iccount als administratief medewerker. Wat is begonnen als parttime, ondersteunend werk is inmiddels uitgegroeid tot mijn passie. Medio 2017 heb ik definitief de carriéreswitch gemaakt naar finance. Ik heb een jaar gewerkt als financieel specialist bij Capter en tegenwoordig werk ik fulltime bij Iccount. Voor onze klanten zorg ik ervoor dat alle informatie steeds op tijd verwerkt wordt en up-to-date is. Daarnaast kan ik met mijn kennis van moderne technologie klanten goed ondersteunen in deze digitale tijd.